8 Ekim 2011 Cumartesi

ROCK’ININ RENGİ ESKİDEN BEYAZDI



Ben ilkokula gidiyordum rakı kadehleri şimdikilere benzemiyordu o zamanlar rakı kadehlerinin üzerinde  renkli , güzel kadınların erotik, çıkartmalı , pırıltılı resimleri vardı şimdilerde bulmak çok zor o bardakları , tıpkı rengi beyaz rakı bulmak gibi...Çünkü beyaz o zamanlar daha pırıltılıydı insanlar birbirlerine şimdikinden daha beyaz bakıyorlardı ,beyaza boyuyorlardı hayat duvarlarını , beyazdı sevgi sözleri ve rakının rengi gerçekten beyazdı.

Renkler çok değişti hayatımızda , rakının rengini beyaz gören gözler artık renkleri seçemeyecek kadar astigmat oldu yada yakını göremiyor , kulaklarımız bile renksiz dinliyor artık şarkıları , bizim zamanımızda rock vardı rengi beyaz olan ve  biz retrolarla yetiştirdik hayatımızın gençliğini o beyaz rengine vurulduğumuz rakı kadehleri gibi değildi dünya. Hayatını bardağa koysan gerçekten beyaz olurdu rengi.

Bazen rock’ının mı rengi değişti yoksa bizmi iyi bir rakı’r olamadık diye çelişiyorum

Rock’ın rengi artık siyah , Rakının rengiyse eskiden beyazdı.
 


                                                                                              Özgür Aksuna

1 yorum:

  1. Zaman hayattan hep bir şeyler alıp götürüyor maalesef.. Eski sade keyifler, artık yerini karmaşık ilişkilere, olaylara bırakmış durumda maalesef.. yine de böyle bir durumda bile hayattan keyif almasını bilmek gerek :)

    YanıtlaSil